Flyg till USA

Efter en natt på Arlanda utan en enda minut sömn var det dags att ta sig till USA. Min resa gick från Stockholm -> London -> Los Angeles -> Phoenix -> Flagstaff.

Överlag en rätt okej resa, jag hade turen att få fönsterplats på varje flyg vilket var skönt. Försökte få några timmars sömn mellan London och Los Angeles men fick nog inte mer än några minuter.

Flyget från London till Los Angeles blev försenat en timma, vilket skapade ett stressigt ögonblick i LA där det tog lång tid i gränskontrollen och många saker som skulle göras som att hämta sin väska och sedan checka in den igen. En medlem i personalen sa att hon inte var säker på att jag skulle hinna till mitt flyg till Phoenix, och att det inte gick några fler plan dit den dagen, men som tur var fick jag hjälp av henne genom gränskontrollen och med mitt bagage vilket gjorde att jag hann till min gate (i en annan terminal) 10 minuter innan de började boarda. Stressen och den dåliga sömnen gjorde att jag blev sjukt utmattad.

Väl i Phoenix orkade jag inte göra någonting utan gick till min gate direkt och satt där och mumsade på en Whopper och tittade på NFL samt mötte upp med Frida, en till utbytesstudent från JTH innan sista flyget avgick.

Sista flyget var intressant eftersom det var ett mindre propellerplan, det kändes lite läskigt men efter en kort resa på 25 minuter var vi framme i Flagstaff där vi blev hämtade av en person från skolan och körda till hotellet. Väl där blev det en snabbdusch, man är inte speciellt fräsch efter att ha suttit på ett flygplan i runt 18 timmar, sedan däckade jag i sängen. Äntligen framme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

lindebrand

På äventyr i USA och Australien